pomoć oko spoljašnjeg sredjivanja
Strana 1 od 1 • Delite •
pomoć oko spoljašnjeg sredjivanja
pozdrav svima.ovako ... imam 101 ,tamno zelene boje(fabrička) hteo bih da ga malo preuredim spolja-branici,spojleri,pragovi itd... problem mi je boja.ja bi da ostane tamnozelena osnovna a da recimo prefarbam haubu,mozda krov,spojler repa i zadržao bih ratkapne ali recimo da ih ofarbam .muči me koju farbu da uklopim sa tamnozelenom za ove stvari.video sam puno slika auta odradjenih u photosopu pa me interesuje ima li ko da bi mogao da mi da neki predlog i da recimo odradi keca u fotosopu
gondza- OHV 903
- Broj poruka: 8
Datum upisa: 08.07.2011
Re: pomoć oko spoljašnjeg sredjivanja
Pa ja ne mogu a da ne predlozim montiranje nekih alu felni, posto felne su pola spoljasnjeg izgleda auta i sta god radio, izgledace smesno sa fabrickim uskim gumama i radkapnama...
0-100: <12.5s
Max: 153>km/h
KS/rpm: 69/5750
Max rpm: 6250

YUgisa- N2O
- Broj poruka: 12780
Godina: 22
Datum upisa: 08.03.2008
dajte mi neku sliku pa nek ide i sa felmama i sirim gumama.a koje gume da stavim.napred-nazad.interesuje me veličina i slično.nabavio sam neke branike široke,a pošto se pomalo bavim plastikom prekratiću ih i ukrojiti.problem mi je i dalje spoljašna boja (mrzi me da farbam ceo auto)
od čega pravite spojler na gepeku-čuo sam da mogu dobri da se odrade od onih znakova pored puta
od čega pravite spojler na gepeku-čuo sam da mogu dobri da se odrade od onih znakova pored puta
gondza- OHV 903
http://tuningstyling.org/galerija/albums/ts20/ts-kg116.jpg
Usustini posto zelis neke duboke branike, spojlere i to, trebaju ti onda neke felne modernijeg dizajna... Posto se na automobilima sa dubljim branicima gubi vuzelno velicina felne, trebao bi ici na minimum neku felnu od 14 ili 15 inca, sirine 6 ili 7j... Sa gumama 185/55 ili 185/50 R14 gumama ili mozda 175/55 ili 195/45 R15 gumama...
U svakom slucaju trebas da smislis sta zelis da odradis i kako da izgleda, ipak ces ti taj auto voziti a ne neko drugi... mada moram reci moje misljenje da pravljenje nekog extremnog spoljasnjog izgleda bez dobrog plana ce izazvati vecinom samo posmeh mnogo ljudi, mada opet, to je tvoj auto koji sredjujes zbog sebe a ne drugih...
Usustini posto zelis neke duboke branike, spojlere i to, trebaju ti onda neke felne modernijeg dizajna... Posto se na automobilima sa dubljim branicima gubi vuzelno velicina felne, trebao bi ici na minimum neku felnu od 14 ili 15 inca, sirine 6 ili 7j... Sa gumama 185/55 ili 185/50 R14 gumama ili mozda 175/55 ili 195/45 R15 gumama...
U svakom slucaju trebas da smislis sta zelis da odradis i kako da izgleda, ipak ces ti taj auto voziti a ne neko drugi... mada moram reci moje misljenje da pravljenje nekog extremnog spoljasnjog izgleda bez dobrog plana ce izazvati vecinom samo posmeh mnogo ljudi, mada opet, to je tvoj auto koji sredjujes zbog sebe a ne drugih...

YUgisa- N2O
zar neće te 15 smetati-mislim zbog širine ipak je ovo kec.inače lakše mi je nabaviti dobre felme 14-15 nego 13.a i jeftinije.što se tiče drugih-baš me briga za njih.moj auto mojavolja.gde su bili kad sam kupovao auto-niko nije lovu ponudio.ja te ,,stručnjake ,, ne šmirglam mnogo.
gondza- OHV 903
recimo ovo je dobro i zanimljivo[img]
[/img]
[/img]Poslednji izmenio gondza dana Sub Jul 09, 2011 9:27 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
gondza- OHV 903
Ono sto je bitno je da zadrzis fabricki obim tockova sto dobijas odprilike sa tim gumama koje sam ti naveo, tako da sirina nema neku ulogu, ako ti je siroko na 15, onda ce ti biti siroko i na 14 inca felni
Evo recimo ove felne bi ja mislim super legle na keca i dosta su ceste u oglasima
http://www.zaslike.com/files/3hu3ktmcjd935rzjxjl.jpg
Jos mozda da se ofarbaju u bele, ja mislim da bi se super uklopilo sa zelenom bojom auta.... Inace su felne od 15 inca, 7 jota i ET20-25mm sto znaci da ce biti izbacenije od fabrickih i samim tim ce auto izgledati mnogo sportskije i agresivnije posto ce dobiti vizuelno mnogo na sirini
Evo recimo ove felne bi ja mislim super legle na keca i dosta su ceste u oglasima
http://www.zaslike.com/files/3hu3ktmcjd935rzjxjl.jpg
Jos mozda da se ofarbaju u bele, ja mislim da bi se super uklopilo sa zelenom bojom auta.... Inace su felne od 15 inca, 7 jota i ET20-25mm sto znaci da ce biti izbacenije od fabrickih i samim tim ce auto izgledati mnogo sportskije i agresivnije posto ce dobiti vizuelno mnogo na sirini

YUgisa- N2O
ili ovo još bolje[img]
[/img]
[/img]