Svetla i radio problem
Strana 1 od 1 • Delite •
Svetla i radio problem
Ovako imam problem sa svetlima (kratkim) cas rade cas ne ,... inace vozim zastavu 128 lot , odjednom mi u toku voznje ne rade kratka svetla ,a radi mi pozicija i duga pa onda prorade .. citao sam neke teme ali nisam bas najbolje razumeo u cemu je problem relej je nov mada je i pre toga zezalo ... sto se tice radja imam crveni i zut kabal oba sam vezao jednu za drugu i povezao na zivu struju ...e sad nzm koliko je to dobro posto kada malo jace pojacam radio pocinje da blinka verujem da nema dovovljno struje .. nzm da li da stavim zutu na zivu struju .. a crvenu na struju koja radi samo kad su ukljucena kola .. (nzm sad kako se to zove bzv sam se izrazio) .. hvala na svakoj pomoci
human_torch- OHV 903
- Broj poruka: 4
Datum upisa: 18.05.2011
Re: Svetla i radio problem
nema veze kako si povezao...nesmeta mu ni ovako,i kod mene je tako i isto blinka radio,ali samo kad je iskljucen auto i kad radio radi na maksimali...jer blinka,jer vuce dosta struje.cim ga upalis,nestaje blinkanje,ako je akumulator ok 

USKE- SOHC 1301
- Broj poruka: 818
Godina: 28
Datum upisa: 26.07.2010
Ovo što ti pekidaju svetla je možda bravica,možda ona prekida, uglavnom neki gremlin te zeza,ako nisi dirao ništa od kablova i prepovezivao onda je mozda i spala neka buksna negde,pogledaj i prekidač očisti buksne!

Avram '90- SOHC 1581 i.e
- Broj poruka: 3601
Godina: 21
Datum upisa: 29.08.2010
USKE ::nema veze kako si povezao...nesmeta mu ni ovako,i kod mene je tako i isto blinka radio,ali samo kad je iskljucen auto i kad radio radi na maksimali...jer blinka,jer vuce dosta struje.cim ga upalis,nestaje blinkanje,ako je akumulator ok
aham .. znaci to je normalno posto sam danas ubacio radio .. videcu sutra u toku voznje sta se desava
Avram 90' ::Ovo što ti pekidaju svetla je možda bravica,možda ona prekida, uglavnom neki gremlin te zeza,ako nisi dirao ništa od kablova i prepovezivao onda je mozda i spala neka buksna negde,pogledaj i prekidač očisti buksne!
nisam nista cackao .. odvezao sam kod elektricara to da mi namesti on je stavio novi relej i radilo je 2 dana .. medjutim opet je pocelo da zeza .. probacu da ocistim buksne , i ako moze pojasnjenje sta je gremlin ? .. hvala na odg
human_torch- OHV 903
Ma gremlin se kaže samo,to je neki "preprc" u instalaciji!
Kad zajabava elektrika!
Npr.ako ti radi auto u mestu i farovi rade normalno,čim izađeš na put od vibracija prekida verovatno,negde je loš kontakt!
Kad zajabava elektrika!
Npr.ako ti radi auto u mestu i farovi rade normalno,čim izađeš na put od vibracija prekida verovatno,negde je loš kontakt!

Avram '90- SOHC 1581 i.e
- Broj poruka: 3601
Godina: 21
Datum upisa: 29.08.2010
hahahahahah ja se cudim pu sta moze da bude
human_torch- OHV 903
Similar topics» Xenon svetla (za naknadnu ugradnju)
» Problem sa brisacima na tacumi
» problem sa visokim ler gasom i "trzanjem" u voznji
» - Rock radio - enjoy
» Svetla i radio problem
» Problem sa brisacima na tacumi
» problem sa visokim ler gasom i "trzanjem" u voznji
» - Rock radio - enjoy
» Svetla i radio problem
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu