Svetla i radio problem

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Svetla i radio problem

Počalji od human_torch taj Čet 28 Jul 2011, 20:25

Ovako imam problem sa svetlima (kratkim) cas rade cas ne ,... inace vozim zastavu 128 lot , odjednom mi u toku voznje ne rade kratka svetla ,a radi mi pozicija i duga pa onda prorade .. citao sam neke teme ali nisam bas najbolje razumeo u cemu je problem relej je nov mada je i pre toga zezalo ... sto se tice radja imam crveni i zut kabal oba sam vezao jednu za drugu i povezao na zivu struju ...e sad nzm koliko je to dobro posto kada malo jace pojacam radio pocinje da blinka verujem da nema dovovljno struje .. nzm da li da stavim zutu na zivu struju .. a crvenu na struju koja radi samo kad su ukljucena kola .. (nzm sad kako se to zove bzv sam se izrazio) .. hvala na svakoj pomoci Smile

human_torch
OHV 903

Broj poruka: 4
Datum upisa: 18.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Svetla i radio problem

Počalji od USKE taj Čet 28 Jul 2011, 20:52

nema veze kako si povezao...nesmeta mu ni ovako,i kod mene je tako i isto blinka radio,ali samo kad je iskljucen auto i kad radio radi na maksimali...jer blinka,jer vuce dosta struje.cim ga upalis,nestaje blinkanje,ako je akumulator ok Wink

USKE
SOHC 1301

Broj poruka: 818
Godina: 28
Datum upisa: 26.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avram '90 taj Čet 28 Jul 2011, 20:53

Ovo što ti pekidaju svetla je možda bravica,možda ona prekida, uglavnom neki gremlin te zeza,ako nisi dirao ništa od kablova i prepovezivao onda je mozda i spala neka buksna negde,pogledaj i prekidač očisti buksne!

Avram '90
SOHC 1581 i.e

Broj poruka: 3601
Godina: 21
Datum upisa: 29.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od human_torch taj Čet 28 Jul 2011, 21:15

USKE ::nema veze kako si povezao...nesmeta mu ni ovako,i kod mene je tako i isto blinka radio,ali samo kad je iskljucen auto i kad radio radi na maksimali...jer blinka,jer vuce dosta struje.cim ga upalis,nestaje blinkanje,ako je akumulator ok Wink

aham .. znaci to je normalno posto sam danas ubacio radio .. videcu sutra u toku voznje sta se desava Wink

Avram 90' ::Ovo što ti pekidaju svetla je možda bravica,možda ona prekida, uglavnom neki gremlin te zeza,ako nisi dirao ništa od kablova i prepovezivao onda je mozda i spala neka buksna negde,pogledaj i prekidač očisti buksne!

nisam nista cackao .. odvezao sam kod elektricara to da mi namesti on je stavio novi relej i radilo je 2 dana .. medjutim opet je pocelo da zeza .. probacu da ocistim buksne , i ako moze pojasnjenje sta je gremlin ? .. hvala na odg Wink

human_torch
OHV 903

Broj poruka: 4
Datum upisa: 18.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avram '90 taj Čet 28 Jul 2011, 21:25

Ma gremlin se kaže samo,to je neki "preprc" u instalaciji! Laughing Laughing Laughing
Kad zajabava elektrika!

Npr.ako ti radi auto u mestu i farovi rade normalno,čim izađeš na put od vibracija prekida verovatno,negde je loš kontakt!

Avram '90
SOHC 1581 i.e

Broj poruka: 3601
Godina: 21
Datum upisa: 29.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od human_torch taj Čet 28 Jul 2011, 21:43

hahahahahah ja se cudim pu sta moze da bude xD

human_torch
OHV 903