saradnja izmedju portala

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

saradnja izmedju portala

Počalji od flash_back taj Sre 08 Jul 2009, 22:44

bio sam do pre par dana dolje u CG i sinula mi je sjajna ideja da uradimo kao neko takmicenje u tuningu i stylingu izmedju bivsih YU zemalja, da biramo najboljih 3 autica, ne znam kako se vama cini ta ideja...

ja sam skoro pokrenuo TuningTube portal tako da bi tu eventualno mogli da odrzimo takmicenje... Ideja je da ljudi sa par foruma okace svoje najbolje masine na TT portalu, naravno i da admini sa tih foruma dobiju mod funkcije da mogu da odrze "situaciju pod kontrolom"..

ovo pitanje sam vec pokrenuo na par internacionalnih foruma pa me interesuje me sta mislite o toj ideji, jeli to realno izvodljivo ili ne?

e i samo da dodam da bi svi forumi koji ucestvuju u ovome bili adekvatno ispostovani, dali kroz bannere ili sa krupnim linkom na naslovnoj stranici - to su vec detalji oko kojih treba da se malo dogovorimo..

flash_back
SOHC 1116 EFI

Broj poruka: 220
Godina: 25
Datum upisa: 27.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: saradnja izmedju portala

Počalji od YUgisa taj Čet 09 Jul 2009, 07:17

Pa ideja je zanimljiva ali za sad je samo to Wink Moras to malo razradis za pocetak... Kao prvo od kad bi trajalo do kad bi trajalo prijavljaivanje... Predpostavljam da si mislio da u glaeriji na TT da se postavljaju automobili... Onda bi pored onih modela trebalo otvoriti i folder Takmicenje i da se tamo postavljaju automobili koji ce se takmiciti... Onda ovo da se okace najbolje masine sa nekih foruma bi trebalo ograniciti da nebude po 50 automobila sa nekog foruma...
Uopste, trebalo bi mozda dogovoriti se sa forumima da svako na svom forumu izglasa recimo 5 top automobila sa foruma i da se postavi na TT i onda tamo da se izglasa koji su najbolji... Ili moze i da se naprave folderi u glaeriji sa nazivima foruma pa tamo ljudi da postave svoje masine i onda tri ili jedan top automobil sa jednog foruma da udje u uzi izbor i onda se glasa za njih koji je najbolji...
Jedino trebalo bi neke grupe opet orgaizovati, barem po mom misljenju, glupo mi je da se takmici Yugo i lupam BMW....

Ideja je zanimljiva ali jako tesko ostvarljiva tj treba je podosta razraditi... I ponajvise ljude zainteresovati... A posto bi trebale da budu ukljucene bivse YU zemlje, trebalo bi na mnoge forume otici, a ne znam koliko si ih ti posetio... Wink

PS: Ako bi se dosta ljudi za ovo zainteresovalo, mozda bi se grupe trebale podeliti po najpoularnijim fabrikama. Znaci grupa Zestava, VW, BMW, Audi, Fiat, posto su ipak vecina foruma predodredjena za jednog proizvodjaca automobila...

I da bi posetio sto vise foruma, mozda da zamolis clanove tih foruma da ti daju linkove ka forumaima koje znaju Wink Evo ja cu da pocnem:

http://www.zastavafanclub.org/
http://www.yugofanclub.com/forum/
http://forum.nacionalnaklasa.net/
http://www.ficoforum.net/
http://www.tuningclubapatin.com/
http://www.max-styling.com/news.php

Ince ako si zainteresovn, mogu ti ja bas precizno napisati kako bih ja organizovao pravila igre za ovakvo takmicenje da pokrecem tako nesto Wink

A sto se tice banera i krupnih linkova, malo razradi ideju oko ovog pa cu pokreniti temu u vezi toga u mod sobi da i mi uzvratimo istim za vreme takmicenja Wink

EDIT: Ja bih ono TUNING (u tuning&styling) izbacio... Jer smatram da ce to ismejati i malo bolji poznavaoci automobila... tuning je poboljsavanje performansi, a to tesko da ces moci preko foruma da istestiras i ocenis Wink

Being second is to be the first of the ones who loose...

0-100: <12.5s
Max: 153>km/h
KS/rpm: 69/5750
Max rpm: 6250

YUgisa
N2O

Broj poruka: 12809
Godina: 22
Datum upisa: 08.03.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 12:00

pa ovako, razmisljao sam nesto, manifestacija bi trajala od 15. jula do 1. septembra, dva i po meseca sto je sasvim dovoljno da svi cuju za nju i postave svog ljubimca...

sto se tice foldera takmicenje ja to nebi otvarao, najbolje je da ostane hierarhija marka -> model -> automobil Wink da svi automobili ucestvuju..

meni iskreno nije glupo da se takmici yugo i BMW, nije bitno koja marka vozila je u pitanju vec koje su modifikacije uradjenje na njemu, right?

od foruma za sada su kontraktirani cbc, T&S, bhtuning, pikec.. i to samo za jedno vece Cheers

hvala na linkovima, sada cu da ih posetim Smile

a za pravila igre... nema ih Very Happy salim se, svako kaci svoju masinu i bira se najboljih 3 u kategoriji tuning & styling & muzika... trenutno je to sada malo ne realno jer ima svega 3-4 ocene po kolima, neko dodje i zabode npr: 10 za opela samo zato sto je fan te marke i taj auto izbije na ceonu poziciju... zato sad kad bude 50 super moderatora mocicemo lakse to da sankcionisemo i bice realnije kada bude bilo po 30-40 ocena za jedan automobil

a za tuning mislim licno da se varas jer ostavljen je ljudima prostor da detaljno opisu modifikacije koje su radjene na masini na osnovu cega mozemo dodeliti realnu ocenu...

evo sada cu da posetim jos ove forume da malo podignem pricu na sledeci nivo.. hvala YUgisa Cheers

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa taj Čet 09 Jul 2009, 12:49

Ok, kako zelis, mada bi ja ipak podelio po markama kola da se takmice ali ako hoces svi zajedno, ok Wink Mada ovako kad su svi zajedno onda opet ti ostaje to da se svi samo predtavljaju i ko zeli da glasa to je to... Onako kad bi bilo takmicenja po markama, nebi bilo odredjenih fanova i onda bi glasali medjusobno Wink Dodacu jos sajtova ako se setim Wink

YUgisa
N2O

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 13:57

ok, hvala na predlogu! Wink

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 14:39

e i samo da se dopunim, nije kako ja zelim vec mi je ovako najlogicnije... ako bi isli po grupama dosao bi npr: lik sa nabudzenim jaguarom bez konkurencije u klasi... i ako bi isli po toj logici na kraju bi iz svake grupe pobednika opet poredili sa pobednicima drugih grupa.. malo je suvise komplikovano, nista drugo ne kazem...

ovako je najlakse i najprostije, ljudi kace svoje ljubimce - posetioci ih ocenjuju i biramo na kraju najbolja 3..

koliko sam mogao da primetim interesovanje kod raje postoji ali kod glavnih ne jer se izgleda boje odliva ljudi na TT portal.. umesto da svi admini uskoce i pomognu inicijativu bukvalno moras da ih vuces za jednu rec..

strasno ali tako je, izuzecima kao vama svaka cast Cheers

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa taj Čet 09 Jul 2009, 14:47

Pa ok, ako tako smatras Wink Kazem, ja iz mog iskustva sam primetio da se odredjen broj modela stalno vrti u T&S sceni i da su retke pojave tih "egzoticnih" automobila... U svakom slucaju, ako bude uspesno i prijavi se velik broj ljudi, uvek mozemo naknadno da se dogovorimo da bude po markama podela Wink

PS: Pa mi se nebojimo odliva clanova, ima nas malo, a vecina smo oni koji smo prilicno vezani za forum zbog nekih drugis stvari Wink

YUgisa
N2O

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 15:04

YUgisa ::U svakom slucaju, ako bude uspesno i prijavi se velik broj ljudi, uvek mozemo naknadno da se dogovorimo da bude po markama podela Wink

^ upravo tako Smile

i stvar je u tome sto ne bih ja sam da izvodim projekat, nego da projekat bude svih foruma koji su ukljuceni u kampanju..

npr: svi admini sa vaseg foruma koji zatraze dobili bi superMod funkcije na TT portalu.. takodje na naslovnoj strani gde bi najavio event pisalo bi i ime svih foruma koji su ukljuceni u projekat + banner koji bi pratio posetioca na svakoj strani galerije fotografija..

nisam ja mislio sada da dodjem i odvucem vam korisnike, vec da se zajedno svi okupimo na TT portalu i napravimo takmicenje... credit svim forumima je apsolutno zagarantovan!!!

pozdrav i kazite mi vase misljenje jer i vi bi ste bili aktivno ukljuceni u sam projekat!

ps: izvinite ako se ponavlja tekst po forumima ali me vise zabole ruka od kucanja Laughing

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa taj Čet 09 Jul 2009, 15:10

Evo ja sam pokrenuo u mod sobi pricu oko ovog pa ako se sloze svi dobices link ka forumu na naslovnoj strani, odmah ispod ove slicice Z Wink I ajd ako nije problem, daj meni onda da budem supermod na TT da bi laske se dogovorili oko svega Wink

YUgisa
N2O

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa taj Čet 09 Jul 2009, 15:27

I mogao bi pokreniti neku temu i na TT u vezi ovog, posto koliko ja vidim nema nista u vezi ovog... Uzmi sedi i razmisli malo i probaj sastaviti neki text kooji bi privukao ljude sa svim pravilima lepo i precizno napisano Wink

EDIT: Evo jos dva linka Wink

http://www.x3m-club.de/news.php
www.vw-club.rs

YUgisa
N2O

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 15:41

ok sada cu da sastavim temu.... i postao si 2 SuperMod na TT-u!

cestitam i dobronam dosao!!!!!! Wink

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa taj Čet 09 Jul 2009, 15:42

Ok i tnx i poseti i onda dva foruma sto sam postavio linkove u prethodnoj poruci Wink

YUgisa
N2O

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 16:01

vazi direktore Wink Smile

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zeleni macak taj Čet 09 Jul 2009, 16:12

Mislim da je totalno glupa ideja o takmicenju na internetu a to govorim kao dugogodisnji takmicar u stlingu jer slika ne moze docarati auto kako izgleda uzivo .

Sto se tice saradnje to je ok ,treba da saradjujemo jedni sa drugima i da se druzimo Cheers

zeleni macak
SOHC 1301 EFI

Broj poruka: 1108

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 16:25

pa za pocetak ako nemas nista protiv mozemo da probamo na internetu a kasnije ce pasti valjda i neki ground event Wink hvala na iskrenoj kritici!

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zeleni macak taj Čet 09 Jul 2009, 16:32

Ja nemam nista protiv moze se probati ali zaista mislim to sto sam napisao i ja ne vidim sebe u svemu tome i necu ucestvovati u tome a ti i ostali cete videti sta ce sve to doneti .

zeleni macak
SOHC 1301 EFI

Broj poruka: 1108

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od flash_back taj Čet 09 Jul 2009, 16:38

^ pa moze da donese samo malo lepog druzenja, nece valjda 3 svetski rat da sad izbije Very Happy

ja kontam, ocenjujemo i komentarisemo autice i druzimo se usput lepo i to je valjda to Wink

flash_back
SOHC 1116 EFI

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu